Welcome tO AgenT TopuP 2U

Kami Menawarkan Plan Tambah Nilai merangkap Agen Tambah Nilai kepada anda, Dapatkan sekarang. Menjadi Agent yang menguntungkan. Kadar komisen yang TINGGI dengan yuran yang RENDAH.


Pengenalan

Posted by Fakhri Norman Tuesday, June 28, 2011



Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Saya Fakhri Pemilik Web Agent Topup2u, sebagai General Manager yang berdaftar dengan server A&A Mobile yang diterajui oleh ZM Easy Mobile (KT0230033-M). Mempunyai kebenaran untuk mempromosikan peluang perniagaan ini kepada sesiapa yang berminat menjadi agent/penjual topup.


SYARIKAT MULA BEROPERASI 2010

-SAYA JOIN SEJAK JUN 2011-


KENAPA anda perlu menjadi Agent Topup? 

Antara sebabnya >>

@ Untuk mendapatkan topup yang murahContoh anda beli di kedai, anda bayar RM10 untuk topup 10, kadang tu sampai ada caj sehingga 50 sen, dah jadi harga RM10.50. Merugikan anda bukan? Kalau anda join topup ni, anda dapat kurangkan caj 50 sen tu kemudian anda dapat kurangkan lagi harga topup sebenar. Contoh anda topup 10, anda tak perlu bayar RM10, anda hanya bayar kurang dari itu, anda dapat kurangkan 10 sen hingga 50 sen. Itu baru 1 topup. Kalau dah banyak kali topup. Anda boleh kumpul untung tersebut menjadi topup anda pula. Senang bukan? Menguntungkan anda jika anda topup no. anda sendiri. Dan lagi untung kalau anda jual pada pelanggan atau orang sekeliling.

@ Miliki perniagaan sendiri tanpa perlu modal yang banyak, tanpa perlu kedai untuk berniaga, tanpa perlu menjaja barangan rumah ke rumah. Pengguna no. Prabayar/Prepaid akan datang sendiri pada anda untuk membeli topup.

@ Tak perlu lagi ke kedai @ 7E untuk membeli topup tengah2 malam. Hanya di Handphone anda sendiri sahaja.

@ Boleh menggunakan YM (Yahoo Messeger) untuk topup. Cukup menjimatkan.
@ Dan banyak lagi kelebihan yang anda akan perolehi.

JANGAN RISAU!! SAYA SENDIRI SUDAH NAK MASUK  2 TAHUN MENCEBURI BIDANG INI. SETAKAT INI SAYA MASIH LAGI MAMPU MENJALANKAN PERNIAGAAN INI HANYA DARI RUMAH SAHAJA.

Adakah anda sudah ada minat untuk jadi Agent Topup?

Apa lagi mari daftar~!!

Apa yang anda perlu lakukan?

1. Anda pilih Pakej di bahagian PILIHAN PAKEJ
- Ada 9 pakej semua, Bermula dengan yuran serendah RM10 sehingga RM100. Kenapa ada banyak pakej? Pakej disediakan berbeza2 kerana setiap pakej keuntungan yang diperolehi adalah berbeza. Semakin tinggi yuran semakin tinggi peratus keuntungan.

2. Apabila anda dah pilih pakej mana yang anda nak daftar. Anda boleh mula ikut langkah pendaftaran di Bahagian PENDAFTARAN
- Langkah 1, Bank in Yuran.
- Langkah 2, Hantar format sms.
- Langkah 3, Anda tunggu pengesahan pendaftaran.

3. Penambahan Modal. Sebelum anda mula menjual topup anda perlu menambah modal dalam akaun topup yang anda baru daftar tadi. Jika tiada modal dalam akaun topup anda tak boleh buat apa2 transaksi topup.Cara nak tambah modal lihat di Bahagian TAMBAH MODAL

4. Jika modal anda sudah masuk, anda sudah boleh mula menjual topup. Cara atau format untuk jual topup boleh lihat di Bahagian FORMAT SMS

5. Sila baca di bahagian Agent Baru untuk keterangan bagi agent yang baru mendaftar. Lihat di Bahagian AGENT BARU



 Peluang ini Terbuka kepada :->

Sesiapa sahaja antaranya :->
1. Pelajar IPTA. 
2. Pelajar IPTS. 
3. Pelajar Sekolah Menengah Kerajaan. 
4. Pelajar Sekolah Menengah Swasta. 
5. Pekerja Sektor Kerajaan. 
6. Pekerja Sektor Swasta. 
7. Penganggur. 
8. Suri Rumah. 
9. Penjual Kedai Runcit. 
10. Peniaga Topup. 
11. Yang ingin mencuba bidang ini.
12. Sesiapa sahaja termasuk anda.

Topup yang disediakan :->

:: CELCOM ::
:: MAXIS ::
:: DIGI ::
:: ITALK ::
:: HOT TIKET ::
:: UMOBILE ::
:: XOX ::
**Bergantung pada stok**




KEUNTUNGAN MENJUAL TOPUP

** Contoh **

..Modal yang ditambah oleh anda RM100 dalam akaun topup.
..Anda jual topup Celcom RM10 dengan harga agent RM9.70.
..Jadi baki dalam akaun anda tinggal RM90.30.
..Anda untung 30sen dari jualan tersebut kerana yang ditolak hanya RM9.70.
**ini adalah contoh. Keuntungan berbeza mengikut pakej.**

KEUNTUNGAN MENCARI DOWNLINE

// Anda diberi peluang mencari downline dibawah anda.
// Tiada paksaan untuk anda mencari Downline. Semuanya terserah anda.
// Yang untungnya, anda yang tentukan Yuran Downline.
// Level SR hingga MG sahaja dibenarkan mencari Downline bawahan.
// Anda hanya boleh mendaftar Downline dibawah level anda sahaja. 
**Contoh Jika anda level SR, anda hanya dibenarkan daftar downline di level TR sahaja.**

KOMISEN

>> Komisen adalah untuk agent yang mencari Downline.
>> Jika Downline aktif anda akan diberi komisen setiap jualan Downline anda.
>> Komisen boleh dilihat apabila anda semak BAKI akaun topup.
>> Komisen hanya boleh ditebus/ditukar kepada modal topup sahaja, tidak boleh ditukarkan kepada Tunai.
**Contoh - Nama anda, ID anda. Baki RM0 58.244 komisin RM0.48.154.taip Tukar.all  utk tebus komisin.**


(Gambar Di atas adalah dari Web Report)


MARI!! MARI!! 
Mari Mendaftar!! Jadilah yang Terawal!!

"DAFTAR SEKARANG"


ANDA BOLEH LIHAT SENARAI PAKEJ -> Klik Sini.


Bagi sesiapa yang nak terus mendaftar boleh Klik Sini.


Sebarang Pertanyaan anda boleh contact saya di FaceBook
'Fate Riey'
Atau juga boleh SMS saya di 013-9935433/017-9189905.



NANTI DULU!! 
ANDA TAK TAHU NAK MULA MACAMANA???

Saya rasa ada yang masih keliru apa yang perlu dia buat. Anda nak join tapi tak tahu nak buat apa?

Langkah 1 - Sila Pilih pakej yang tersedia di PILIHAN PAKEJ, anda boleh pilih pakej mana yang anda mahu, berbezaan pakej bergantung pada perbezaan keuntungan dan harga. Jadi ia memudahkan anda membuat pilihan mengikut kemampuan anda.

Langkah 2 - Sila ke bahagian PENDAFTARAN untuk mendaftar. Bank in sejumlah yuran, dan hantar format SMS yang tersedia di situ. anda akan di daftarkan dalam lingkungan 5 minit ke 24 jam.

Langkah 3 - Sila baca maklumat di bahagian AGENT BARU untuk keterangan selanjutnya.

TERIMA KASIH.





STATISTIK PENGGUNA PREPAID DI MALAYSIA



Pada tahun 2006, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) melaporkan bilangan pengguna prepaid di Malaysia adalah seramai 21.5 juta dan membelanjakan hampir RM17 juta dalam masa sehari.


 


MENGAPA PERLU MEMILIH Agent topup 2u

1. Yuran keahlian murah. 
2. Boleh upgrade keahlian pada bila-bila masa. 
3. Tiada yuran tahunan. 
4. Semua orang boleh sertai perniagaan ini. 
5. Pendapatan secara "real time". 
6. Perkhidmatan server terbaik & pantas. 
7. Kadar keuntungan Celcom sehingga 4.75%, Maxis 3.30%, DiGi 2.20% & Hot Ticket 3.50%. 
8. Perkhidmatan top up 24 jam. 
9. Reload serta merta (easyreload) & Sofpin. 
10. Tidak memerlukan premis perniagaan, Urusniaga hanya melalui HP & YM. 
11. Cas SMS yang minimum iaitu 1 sen dengan activ10, FnF, 8pax @ Teman 20. 
12. Tidak memerlukan pekerja, Anda uruskan sendiri. 
13. Urusniaga di mana-mana sahaja 
14. Tidak perlu menyimpan stok kad topup. 
15. Khidmat bantuan melalui Hotline. 
16. Bukan skim cepat kaya. 
17. Komisen downline masuk setiap hari. 
18. Tidak Menggunakan Sistem Piramid. 
19. Tidak perlu maintain jualan. 
20. Tiada cas tambahan bagi tambah modal. 
21. Boleh mendaftarkan sendiri agen baru. 
22. Tidak perlu pergi ke kedai topup untuk topup. 
23. Keuntungan 100% daripada pendaftaran agen di bawah anda. 
24. Terima keuntungan dari hasil jualan. 
25. Topup lebih murah daripada pasaran.



BAGAIMANA SERVER BERFUNGSI

 












Kemampuan Server

Penyedia server topup yang tercanggih di malaysia. Server yang telah menelan belanja sebanyak RM200 000 ini sudah dibuktikan tiada tandingannya jika dibandingkan dengan server-server yang sedia ada di malaysia. Server topup zam reload ternyata paling mantap dari segi kemudahan, kecepatan, ketepatan,dan kecanggihanya. Antara ciri yang dapat dibanggakan oleh kami ialah kebolehan server kami untuk




16 comments

  1. Anonymous Says:
  2. mcm mane nk join ?

     
  3. Lihat di bahagian Pendaftaran dan ikut langkah pendaftaran di situ.

     
  4. aries salina Says:
  5. camane guide me plis ,nak cbe coz dah lme brminat

     
  6. Ok.. baca ni ye..

    Apa yang anda perlu lakukan?

    1. Anda pilih Pakej di bahagian PILIHAN PAKEJ.
    - Ada 9 pakej semua, Bermula dengan yuran serendah RM5 sehingga RM100. Kenapa ada banyak pakej? Pakej disediakan berbeza2 kerana setiap pakej keuntungan yang diperolehi adalah berbeza. Semakin tinggi yuran semakin tinggi peratus keuntungan.

    2. Apabila anda dah pilih pakej mana yang anda nak daftar. Anda boleh mula ikut langkah pendaftaran di bahagian PENDAFTARAN
    - Langkah 1, Bank in Yuran.
    - Langkah 2, Hantar format sms.
    - Langkah 3, Anda tunggu pengesahan pendaftaran.

    3. Penambahan Modal. Sebelum anda mula menjual topup anda perlu menambah modal dalam akaun topup yang anda baru daftar tadi. Jika tiada modal dalam akaun topup anda tak boleh buat apa2 transaksi topup.Cara nak tambah modal lihat di bahagian TAMBAH MODAL.

    4. Jika modal anda sudah masuk, anda sudah boleh mula menjual topup. Cara atau format untuk jual topup boleh lihat di bahagian FORMAT SMS.

    5. Sila baca di bahagian Agent Baru untuk keterangan bagi agent yang baru mendaftar.

    Ada apa2 kemusykilan boleh SMS saya 013-9935433 (Fakhri)

     
  7. Naqib Says:
  8. nk tanye sket..ape maksud kita jual top up Celcom RM10 dengan harge agent RM9.70??? tlng explain sbb saye betul2 berminat

     
  9. org bayar kat kite RM10, tapi bile kite topup syarikat tarik modal topup kite hanya RM9.70 bukan RM10.. jdi dpt la untung kat situ..

     
  10. salam...nak tny..klu nk jd agen tpup nie..kne guna no tlefon bru atau no y kita sllu guna??

     
  11. Wssalam.. mana2 boleh. Ikut keselesaan.. kalau xnak pakai 2,3 sim.. pakai no fon lame je.. lebih mudah sbb kite bawa kemane2, nak topup terus je topup..

     
  12. Anonymous Says:
  13. let say i punya number fon celcom tapi one of my friend maxis,mntk i topupkn utk dia,so bolehka tpup guna pakai num celcom i yg tadi tu ke num maxis? mcm kt kdai tpup yg lain nk tpup maxis guna fon lain,celcom fon lain,digi lain plak.

     
  14. :-)
    hanya daftarkan 1 no telefon sudah mencukupi. Tak kira ianya celcom, maxis atau digi. Kita boleh topupkan celcom maxis atau digi. Sebab kita daftar atas 1 akaun topup, melalui akaun tersebut kita topupkan no pelanggan.
    Menjawab kpd soalan di atas. Ya, kamu boleh topupkan maxis kawan kamu tadi biarpun kamu daftar mggunakan no celcom.
    Untuk memilih pakej boleh lihat di sini
    http://agenttopup2u.blogspot.com/2011/06/pakej-agent.html
    Untuk mendaftar ikut cara di sini
    http://agenttopup2u.blogspot.com/2011/06/pendaftaran.html

     
  15. Anonymous Says:
  16. macam mane nak daftarkan downline?

     
  17. Hi.. dah daftar sebagai ahli ke?
    kalau dah, boleh lihat format Pengurusan Upline/Downline di FORMAT SMS.

     
  18. Anonymous Says:
  19. pakej yang mana sesuai diambi a,b, or c

     
  20. tiada pakej abc..
    Nak tengok senarai pakej sila ke bahagian Pilihan Pakej
    http://agenttopup2u.blogspot.com/2011/06/pakej-agent.html

     
  21. Anonymous Says:
  22. kenapa ramai yg dah daftar, dan dah bayar... tapi tiada tindakan lanjut dari pihak awak? jajni 7 hari je... ni dah lebih sebulan.. syarikat awak ada masalah ke??

     
  23. Saya tak tau awak ni siapa.. nama pun tiada. Tiba2 masuk cakap bermasalah.
    Awak ni dah salah tempat, salah masuk, salah web, dan semua salah.
    Sebelum komen sila pastikan dahulu.
    Saya tak pernah janji pendaftaran dalam 7 hari. Pendaftaran dgn saya hanya ambil masa 24 jam sahaja. SIla cek bahagian pendaftaran.
    Nama saya NURUL FAKHRI BIN NORMAN. Sila cek bahagian pendaftaran, akaun bank saya ada di situ.
    Dan web topup yg saya ada hanya dua
    http://agenttopup2u.blogspot.com/
    http://topupmurahbiz.blogspot.com/
    kalau selain dari dua di atas, itu bukan saya. tak kisah la topup2u.com ke, murah2u.com ke.. ITU BUKAN SAYA. Dan saya nak tegaskan lagi sekali nama saya NURUL FAKHRI BIN NORMAN.
    Sekiranya betul awak daftar dgn saya. Hantar bukti bayaran yang awak buat pada saya. Tapi selama 7 hari ni saya tak terima apa2 sms pendaftaran. Dan no tel saya hanya ada 2 0179189905 dan 0139935433. Kalau selain pada tu itu bukan saya. Dan saya tak pernah hantar email ke apa ke pada sesiapa sebab pendaftaran dengan saya hanya melalui sms. Sila cek bahagian pendaftaran.
    Saya sangat yakin awak ni salah tempat. Sebab dah terlalu ramai orang call saya, marah2 pada sy cakap sy tak daftarkan mereka. Bila saya terang semua minta maaf balik, sbb nak maki2 marah2 orang tak bertempat. Daftar dengan orang lain tapi tuntut dgn saya. Apa kes??
    Saya pun dah naik bosan. Kalau betul awak bank in pada saya atas nama NURUL FAKHRI BIN NORMAN. SIla contact saya segera. Saya bukan jenis menipu duit orang. Saya dah buat bisnes ni dari 2011 lagi. Semua agent berdaftar dgn saya semua tiada masalah.
    Sekarang sy nak tuntut perkataan maaf tu dari awak. Sebab sy pasti awak salah orang. Lain kali cek dulu sebelum komen. Terima Kasih. Sekiranya anda muslim sy ucapkan Selamat Berpuasa.

     

Post a Comment

Penafian: Ini bukan laman web rasmi syarikat Server A&A Mobile. Ini adalah web promosi milik General Manager yang berdaftar di bawah syarikat dan diberi kuasa untuk mempromosikan perniagaan ini.Laman ini juga dibangun untuk membantu anda mendaftar sebagai agen topup di bawah syarikat.

    Ahli-Ahli Agent Topup 2U

    01*Fatimah Bt Baharuddin :: A0879

    02*Khatijah Bakri :: A0887

    03*Liliana Suchean :: A0922

    04*Mohd Rizal :: A0923

    05*Muhamad Syafawi :: A0968

    06*Mohd Hafizuddin :: A01056

    07*Nor Syazwani Ahmad :: A01222

    08*Fatin Nabilah Zakariya :: A01229

    09*Amirah :: A01325

    10*Raiyan Adila :: A01624

    11*Siti Norzahratun :: A01746

    12*Ivy James Arik :: A01807

    13*Aisyah Afifah ::A02275

    14*Vincent Philip :: A03910

    15*Meo Redland :: A04712

    16*Nurul Zalika Ruslan :: A05072

    17*Asiah Sallynah :: A05084

    18*Nuratika Jamil :: A06455

    19*Mohd Rasul :: A08405

    20*Azizul Amri :: A08429

    21*Fairuz Zahri :: A08569

    22*Siti Aisyah :: A09954

    23*Ahmad Huzaimi :: A010069

    24*Mahadhir Ibrahim :: A010079

    25*Nurliyana Bt Rozi :: A011738

    26*Faizzamir Bin Razali :: A012004

    27*w shaifullah b w saidi :: A012086

    28*Intan Nur Hafawati :: A012238

    29*Ahmad Saufi Bin Mohd Nawi :: A012587

    30*Muhammad Ahza :: A012897

    31*Muhammad Saifullah :: A013174

    32*Niza :: A013579

    33*Masitah Shafii :: A014165

    34*mohd suhaimi saad :: A014428

    35*Nadiah bt muhaiddin :: A014655

    36*Mohd Fadzli Bin Che Othman :: A014698

    37*Muhammad Akmal Mustapha :: A014794

    38*Nurul Shazwani Bt Azami :: A014858

    39*Budiman bin Sabrie :: A014902

    40*Nurul Ai'zah Binti Musa :: A015019

    41*Mohamad Syarafuddin Bin Hamid :: A015038

    42*Wan Muhammad Azamuddin :: A015086

    43*sahara bte sawang :: A015258

    44*Said Radhi :: A015290

    45*Nur Izzatul Asyqem Bt Abd Aziz :: A015355

    46*Wan Mohd Fadhli :: A015452

    47*Amirul Asyraf :: A015541

    48*Shahril Erin Ezmir :: A015757

    49*Mohamad Fazli :: A016302

    50*Faridah Bt Hambi :: A016695

    51*Shafika Umeerah :: A016753

    52*Naziha binti zainal :: A016944

    53*Saypul Tusing :: A017029

    54*Zolkepli Bin Muda :: A017380

    55*Mohd Lokman :: A018579

    56*Siti Rohani :: A018729

    57*Wan Ahmad Faisal :: A018934

    58*Isha fyrza :: A019319

    59*Nurul Hawa :: A019367

    60*Khairul Nizam :: A019487

    61*Adnan bin mat ail :: A019521

    62*Nur Amirah :: A019778

    63*Nor Sakinah :: A019954

    64*Nor naspura Halimaton :: A020235

    65*Norsuhaiza :: A020383

    66*Nadzirah Rasol :: A020518

    67*Nazrin Putra :: A020519

    68*Yves Anak Lemat :: A020691

    69*Hasrisaufee :: A020695

    70*Mohd Kamarudin :: A020761

    71*Fui Juan Sim :: A020762

    72*Shahrulnizam :: A020851

    73*Haslinda :: A021196

    74*Josephine :: A023268

    75*Khadijah Mat Yazid :: A023397

    76*Junaidah Bt. Karim :: A023475

    77*Nurul Husna :: A023593

    78*Nurul Atika :: A024005

    79*Norhafizah :: A024068

    80*Nurul Syahira :: A024185

    81*Aina Hazwani :: A024298

    82*Che Farrah :: A024565

    83*Ariffadilah :: A024772

    84*Nur Amirah Syafiqah :: A024788

    85*Syikin bte Shaari :: A024970

    86*Abdul Kahir :: A025536

    87*Mohd Sabri :: A025935

    88*Eddona Majakui :: A026199

    89*Faridah Hanim :: A026247

    90*Jesmani bt Rahim :: A026309

    91*Abdul Wahab :: A026698

    92*Nor Rashidah :: A026861

    93*Aida Izwani :: A027655

    94*Farah Amirah :: A027824

    95*Kelly Lee Ting Ting :: A028130

    96*Nur Aidilhawa :: A028543

    97*Farah :: A028581

    98*Nor Suhada :: A028799

    99*Nurhani :: A029135

    100*Nor Millah :: A029385

    101*Asyrul :: A029706

    102*Mohd Shamsul :: A030195

    103*Siti Rezuana :: A030524

    104*Shahiraa :: A030849

    105*Hajinie :: A030921

    106*Anury :: A030974

    107*Wan Mohamad Hafiy :: A032077

    108*Azrul Fikri :: A032131

    109*Abdul Rasyid :: A033061

    110*Haslisa :: A033071

    111*Siti Murni :: A034041

    112*Norizzati :: A034080

    113*mastura adibbah :: A034960

    114*Khazri :: A034999

    115*Rayze Alim :: A035216

    116*Sharmila :: A035294

    117*Intan Shaifina :: A035399

    118*Anisah :: A035483

    119*Norhidayah :: A035679

    120*Doreen Anak :: A035743

    121*Jevelyn :: A036209

    122*Anira :: A037738

    123*Nurul Irma :: A038019

    124*Nor Hidayah :: A038366

    125*Siti Fatimah :: A038435

    126*Aznor Marlina :: A038579

    127*Siti Nor Hasanah :: A038670

    128*Nuramanina Inani :: A038735

    129*Azlan Shah :: A038928

    130*Mohd Hafizuddin :: A039023

    131*Asmawati :: A039048

    132*Siti Hajar :: A039146

    133*Razita :: A039306

    134*Mohamad Shukur :: A039654

    135*Norhayati :: A11756

    ANDA SETERUSNYA

    MASALAH PENDAFTARAN

    MASALAH PENDAFTARAN

    SENARAI SERVER

    SENARAI SERVER

    CARELINE

    CARELINE

    Semak Stok Dan Harga Agent

    Di

    WEB REPORT -klik bawah-

    Please LIKE Page Agent Topup 2U

    Pengunjung Dari