Welcome tO AgenT TopuP 2U

Kami Menawarkan Plan Tambah Nilai merangkap Agen Tambah Nilai kepada anda, Dapatkan sekarang. Menjadi Agent yang menguntungkan. Kadar komisen yang TINGGI dengan yuran yang RENDAH.


Pakej Agent

Posted by Fakhri Norman Tuesday, June 28, 2011




**PROMOSI MERDEKA**

@TAMAT 31 OGOS 2016@



Note :: Sila pilih pakej mengikut kemampuan anda membayar yuran dan kehendak anda. Ada 9 pakej semua. Setiap pakej yang membezakannya adalah peratusan keuntungan menjual topup. Boleh lihat di bawah setiap pakej. Semakin tinggi nilai yuran semakin tinggi peratusan keuntungan.


PAKEJ 1

++++++++++PAKEJ TR++++++++++


KEUNTUNGAN
Celcom 3.00%
Maxis 2.50%
Digi 2.40%
Tunetalk 3.00%
Umobile 3.20%
Xox 3.00%


HARGA/YURAN
RM10

++++++++++PAKEJ TR++++++++++














PAKEJ 2

++++++++++PAKEJ SR++++++++++


 KEUNTUNGAN
Celcom 3.20%
Maxis 2.70%
Digi 2.50%
Tunetalk 3.10%
Umobile 3.50%
Xox 3.10%


HARGA/YURAN
RM29
Sekarang hanya 
RM15


Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan TR sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 0.25%


++++++++++PAKEJ SR++++++++++



















PAKEJ 3

++++++++++PAKEJ FR++++++++++



KEUNTUNGAN
Celcom 3.50%
Maxis 2.80%
Digi 2.60%
Tunetalk 3.20%
Umobile 3.80%
Xox 3.20%


HARGA/YURAN

RM49
SEKARANG HANYA 

RM20




Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan SR & TR sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 0.50%

++++++++++PAKEJ FR++++++++++

















PAKEJ 4

++++++++++PAKEJ R++++++++++



KEUNTUNGAN
Celcom 3.80%
Maxis 2.90%
Digi 2.90%
Tunetalk 3.30%
Umobile 4.00%
Xox 3.40%


HARGA/YURAN

RM199
SEKARANG HANYA 

RM25



Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan FR, SR & TR sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 0.75%

++++++++++PAKEJ R++++++++++















PAKEJ 5

++++++++++PAKEJ A++++++++++



KEUNTUNGAN
Celcom 4.00%
Maxis 3.30%
Digi 3.10%
Tunetalk 3.40%
Umobile 4.30%
Xox 3.60%


HARGA/YURAN

RM399
SEKARANG HANYA 

RM35




TOPUP RM5



Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan R, FR, SR & TR sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 1.00%

++++++++++PAKEJ A++++++++++















PAKEJ 6

++++++++++PAKEJ D++++++++++



KEUNTUNGAN
Celcom 4.30%
Maxis 3.00%
Digi 3.20%
Tunetalk 3.50%
Umobile 4.50%
Xox 3.80%



HARGA/YURAN

RM599
SEKARANG HANYA 

RM45



TOPUP RM5



Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan  A, R, FR, SR & TR  Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 1.25%

++++++++++PAKEJ D++++++++++

















PAKEJ  7

++++++++++PAKEJ M++++++++++



KEUNTUNGAN
Celcom 4.50%
Maxis 3.10%
Digi 3.40%
Tunetalk 3.60%
Umobile 4.80%
Xox 4.00%


HARGA/YURAN

RM1,499
SEKARANG HANYA 

RM60



DAPAT MODAL PERCUMA RM5 RM10



Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan  D, A, R, FR, SR & TR  Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 1.50%

++++++++++PAKEJ M++++++++++















PAKEJ 8

++++++++++PAKEJ AM++++++++++



KEUNTUNGAN
Celcom 4.70%
Maxis 3.15%
Digi 3.50%
Tunetalk 3.70%
Umobile 5.00%
Xox 4.20%


HARGA/YURAN

RM1,999
SEKARANG HANYA 

RM80



MODAL PERCUMA RM5 RM20


Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan   M, D, A, R, FR, SR & TR   sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 1.75%


++++++++++PAKEJ AM++++++++++















PAKEJ 9

++++++++++PAKEJ MG++++++++++

HOT PAKEJ!!!!



KEUNTUNGAN
Celcom 4.80%
Maxis 3.20%
Digi 3.70%
Tunetalk 3.80%
Umobile 5.30%
Xox 4.40%


HARGA/YURAN

RM2,999
SEKARANG HANYA 

RM100



MODAL PERMULAAN RM5 RM30


Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan  AM, M, D, A, R, FR, SR & TR  sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline diantara 0.10% - 2.00%

++++++++++PAKEJ MG++++++++++





KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR





SILA BACA NOTE DI BAWAH


* Anda boleh memilih untuk mendaftar pakej rendah dahulu & upgrade kemudian, rujuk bahagian Upgrade pada Menu Utama..TQ.

~TERMA~
* Peratus keuntungan yang dinyatakan di atas adalah secara purata sahaja, untuk melihat harga agent yang sebenar sila lihat di web syarikat (dapatkan dgn sy bagi yg dah daftar).
* Peratus keuntungan sentiasa berubah dari semasa ke semasa. Pihak syarikat berhak mengemaskini profit tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.

91 comments

  1. Anonymous Says:
  2. salam fakhri... klu yg guna line bole ker nk sertai?

     
  3. Boleh.. tiada masalah..
    cume mgkin caj sms mgikut caj semasa la..
    sbb tak boleh nak 8pax, nak active10..
    tapi kalau gune YM free caj..

    boleh je nak daftar.. boleh lihat cara pendaftaran di bahagian PENDAFTARAN.
    TQ

     
  4. Anonymous Says:
  5. x paham la... cmner dpt untung dn cmner dpt modal, takut salah cara jer.... blh terangkan dgn bahase mudah...??? rase nk join..

     
  6. sye terang sedikit.. Untung dikire bile kite tolak harge topup dgn harga agent..
    contoh sye ambil pakej Manager, keuntungan Celcom 5%. 5%xRM10(topup)=RM0.50.
    RM10-RM0.50= RM9.50(harga agent)
    maka, kalau anda ambil pakej Manager, setiap kali org topup RM10 celcom, anda akan dpt 50sen. sebab syarikat topup akan bagi anda harga agent.

    Berkenaan dgn modal.. Modal adalah permulaan kos kite guna sebelum menjual topup.
    Bila anda mendaftar, anda akan dapat satu akaun khas, melalui akaun tu anda perlu tambah modal sebelum menjual topup. contoh anda tambah modal RM100, maka dalam akaun khas anda itu ada RM100. dan selepas tu anda jual topup celcom RM100. Dalam akaun anda itu syarikat hanya tolak RM95.00. dan bakinya akan ada dalam akaun RM5 sbagai keuntungan anda.
    kemudian anda tambah modal lagi RM50. Sekarang baki dalam akuan anda ada RM55.

    sekiranya masih tak phm.. boleh sms sye ye.. :-)

     
  7. Anonymous Says:
  8. salam,,blh trgkn x cmne cara kita blh dftrkn yg agent,retail n lain2 tu??xphmla...pastu lw kita xde akaun maybank or cimb,,still blh join ke?

     
  9. wssalam.. Cara daftar Downline boleh lihat di bahagian Format SMS - Pendaftaran Downline.
    akaun bank cume kelebihan bagi kite bile org nak bank in duit pde kite. tapi andai org yg nak daftar tu boleh bagi cash pade kite, its ok.

    kalau jawapan ni tak menjawab soalan, sila SMS sye.

     
  10. Anonymous Says:
  11. salam, cye nak join, erm.... saye nak bank in duit dluw ke, daftar dlu, boley terangkan x..?

     
  12. Wssalam.. mule2 pilih pakej di bahagian Pilihan Pakej. Kemudian daftar di bahagian Pendaftaran, Bank in kan sejumlah wang. Selepas Bank in, isi Form atau hantar SMS seperti Format yang ada di bahagian Pendaftaran.

     
  13. assalamualaikum... saya tak berapa faham la... boleh terang kan satu persatu mengenai retail2 and etc...?

     
  14. Waalaikumussalam. Semua pakej yang di atas adalah pakej yang ditawarkan kepada anda bagi memberi anda pilihan untuk memilih pakej mana yg anda suka dan mampu. Sekiranya anda mahu bermula dgn pakej yg rendah dulu. anda boleh daftar pakej yg rendah. kemudian nanti jika ingin upgrade pd pakej yg lebih atas tiada masalah.

    Lain pakej lain keuntungan yang diprolehi. boleh lihat peratusan keuntungan di bawah setiap pakej. Lagi tinggi pakej/level lagi tinggi keuntungan dan benefit.

     
  15. Anonymous Says:
  16. salam, cye nak tanye nie, mcm kire yuran die...??
    mahal ke..??

     
  17. Wssalam.. Yuran dia seperti tertera di atas bagi setiap pakej. :-)

     
  18. Anonymous Says:
  19. klo tambah modal rm 100 kne jual celcom rm100 gak ke leh campur2..?

     
  20. Boleh campur2, tiade masalah.. Celcom, Maxis, Digi & etc.. 5,10,30 & etc..
    contoh RM100 di atas cuma untuk kefahaman shje..
    Berminat? boleh daftar di bahagian Pendaftaran. :-)

     
  21. Anonymous Says:
  22. Hi!Saya berminat nk jual topup.Tapi macam mane saya nk dapat topup tuh utk dijual kepada orang?

     
  23. Hi.. Salam Sejahtera.
    Mula2 awk kene daftar, boleh lihat cara daftar dibahagian Pendaftaran. Selepas daftar anda akan dapat satu akaun khas. Melalui akaun tu awk perlu tambah modal. Dan mggunakan modal tu awk boleh jual topup. Bila modal tu habis, awk tambah semula. Dan begitu juga seterusnya...

    Jika ada yg kurang faham, boleh SMS sye di 013-9935433.

     
  24. Anonymous Says:
  25. Saya tidak faham cara bagaimana saya ingin menghantar topup kepada pelanggan saya.

     
  26. cara untuk tambah nilai pada pelanggan boleh lihat dia bahagian Format SMS.

     
  27. Anonymous Says:
  28. Baiklah saya ingin tahu jika saya ingin join menjadi agent.Perlukah saya membeli TR dahulu atau saya boleh terus mendafter menjadi R?

     
  29. Anonymous Says:
  30. Hai!Bolehkah saya terus mengambil pakej Manager?Atau saya perlu mula dari bawah TR?

     
  31. Hi.. sesiapa yang ingin menjadi agent boleh pilih pakej yg di atas.
    Tiada masalah sekiranya anda ingin memilih TR,R atau MG... Jika anda mahu mendaftar sebagai MG anda boleh terus mendaftar. Pakej rendah disediakan bagi memudahkan untuk membuat pilihan dan mengambil pakej mengikut kemampuan. :-)

     
  32. megart Says:
  33. yuran pendaftaran nie seumur hidup ker?

     
  34. ya.. Yuran diatas adalah seumur hidup bagi setiap pakej. Tiada Yuran bulanan atau Yuran Tahunan. Melainkan anda ingin upgrade pakej. Contoh anda mengambil pakej TR. Kemudian anda ingin upgrade kepada pakej A. Jadi anda dikenakan yuran untuk pakej A pula. Yuran dia adalah perbezaan harga A-TR=??.

     
  35. Anonymous Says:
  36. mcm me kita nk tukar komisyen hasil jual topap ni??xphmla....

     
  37. Keuntungan dapat dilihat sekiranya anda sendiri mengiranya.
    CONTOH :: Anda tambah modal sebanyak RM100, maknanya dalam akaun anda(akaun khas topup) ada RM100, kemudian anda menjual sekaligus Topup celcom 100 untuk pakej keuntungan 5%. RM100 x 5% = RM5, Jadi, Harga agen setelah ditolak keuntungan adalah RM95.00. Jadi server hanya akan tolak RM95 dari akaun anda, dan baki RM5 akan tetap dalam akaun sebagai modal anda. Kemudian anda tambah modal RM50 pula, Jadi, baki semasa anda sekarang akan jadi RM55 setelah ditambah keuntungan tadi. Dan begitulah untuk seterusnya.

    contoh yg lebih jelas..
    andaikan kite jual pen. kite beli sebatang pen 70sen dan kite jual pade customer RM1.. jadi untung kite 30 sen kan.
    same macam ni, company tolak kat agent RM9.50 dan agent jual pade customer RM10. Jadi kite dapat untung 50sen.

     
  38. Anonymous Says:
  39. lau nk tmbh modal, nk tmbh mcm mner??
    tmbh cam kite topup krdt 2 ke??

     
  40. Boleh lihat di bahagian TAMBAH MODAL..
    Bank in sejumlah wang dan hantar format sms kepada server.

     
  41. Anonymous Says:
  42. sy rse nak join...tpi sy msih x faham2 lagi...boleh terangkan seterang-terangnya x...?tp yg senang sy faham...

     
  43. Part mana yg kurang paham, sye akan terangkan. sebenarnye lebih senang sekiranya kita chat. boleh add fb sye fa3_gnola88@yahoo.com.my
    atau add YM agenttopup2u@yahoo.com.

     
  44. ima Says:
  45. promosi nih sampai bila ye?
    igt nk join tp bkn masa skrg bz..

     
  46. sampai hujung tahun ni..
    nanti akan ada promosi lagi..
    ikuti perkembangan laman ni ye.. :-)
    atau boleh daftar pakej rendah skrg.. dan nanti akan dapat upgrade dgn harga menarik seperti di atas. :-)

     
  47. freedom Says:
  48. kalau mcm ada org nak daftar menjadi MG dgn dowline kita blh x...

     
  49. Admin Says:
  50. Mengikut komen yang saya baca..tambah modal RM100 dan boleh jual kemana-mana TELCO..

    Saya guna nombor maxis untuk buat bisnes topup ni.. Kalau saya hantar topup ke nombor celcom, kena cas juga ke? Kot2nye la mcm hantar SMS dari maxis ke celcom ade cas die.. Ke tak de cas ape2..saya tak paham yang ni saja.,.

    Terima kasih

     
  51. apabila hantar pada server caj sms biase dikenakan. Sebagai contoh kamu hantar maxis ke maxis 10 sen dan maxis ke celcom 20sen. Sekiranya kamu guna no maxis, lebih jimat jika hantar ke server maxis.

     
  52. Admin Says:
  53. owh..jadi modal yang saya guna untuk top up tu akan ganggu ke.. Ke credit yang ada pada telefon saya? kalau macam tu,saya nak daftar 2 nombor boleh ke?..ke just pakai nombor yang sama?

     
  54. kalau nak daftar dua nombor untuk dua akaun. So, daftar no macam biase di bahagian Pendaftaran. Daftar satu-satu.

    kalau nak daftar satu akaun untuk dua no.
    1. daftar dulu no yg pertama.
    2. bila dah daftar no yg pertama. kemudian boleh tambah no guna akuan tu. Apapun kene daftar dulu no yg pertama.

     
  55. Admin Says:
  56. ok..saya dah paham.. mekaseh.. :) saya nak daftar ni..

     
  57. ok.. :-)
    boleh daftar di bahagian Pendaftaran.
    nak cepat send ke main no 0139935433

     
  58. zieqiey Says:
  59. keuntungan sy jual topup tu,boleh tak klu sy trnsfer msuk ke account bank sy???

     
  60. zieqiey Says:
  61. keuntgan sy jual topup tu,boleh x ditransfer ke account bank sy???

     
  62. tak boleh..

    untung boleh dibahagi pd 2 kefahaman.

    1. bile kite jual topup cth Celcom (pakej manager), server hanya akan tolak RM9.54. dan baki RM0.46 akan berada dalam akaun topup tersebut.

    2. boleh juge dikatekan, bile kite jual topup Celcom (pakej maneger), server akan tolak RM9.54. Orang yg beli topup kite tu akan bayar RM10 pd kite kan. jadi kite dapat untung RM0.46 dalam tangan.

    mane2 yg lebih mudah paham. Sebenarnye lebih kurang je.. kite akan tetap dapat untung.

     
  63. @freedom.. kalau ada downline ingin daftar MG just refer pd sye.. :-)

     
  64. Anonymous Says:
  65. akaun modal tu kene bwat sndiri ke?

     
  66. akaun khas topup akan dapat apabile kite daftar. Melalui akaun tu kite berurusan dan menjual topup.

     
  67. Anonymous Says:
  68. tumpang tanya, jika kita daftarkan downline, kalau dia nak topup modal, kita kena buat kan ke atau macam mana?kurang faham bahagian tu.terima kasih

     
  69. dia kne tambah modal sendiri la..
    cth kalau awk dwline sye, awk kne tambah modal sndiri la..

    cume awk kene bgtau la dwline awk mcmne nk tambah modal..

     
  70. Anonymous Says:
  71. maknanya dia tambah modal mcm biasa la? bank-in, lepas tuh msg ke server mcm format. macam tuh?

     
  72. syurel Says:
  73. downline kita boleh dftrkn org x? means, die dftrkn org bwh die. boleh?

     
  74. yup.. macam biase.. bile dia jadi dwline kite.. kite hanya perlu guard dia.. bukan buat utk dia..

    syurel :: semua pakej boleh daftarkan downline kecuali TR. Dan kita hanya boleh daftarkan pakej bwh dari kite.
    Same level atau atas pd kite, x boleh dftarkan...

     
  75. Anonymous Says:
  76. Salam admin,
    Mohon perkongsian, bolehkah saya ambil info dari blog anda walaupun saya bukan berdaftar dengan anda?

    Terima kasih.

     
  77. boleh.. takde masalah..

     
  78. Anonymous Says:
  79. salam..saya ni agent topup gak..tapi sy rasa pakej ni yg terbaik n komisen pon tinggi...cuma nak tanya je...knp komisen untuk AM bagi celcom lebih tinggi??? produk tunetalk ada jual x?

     
  80. MG sebenar 5% keuntungan.. nanti sy edit smule.. 4.6% adalah keuntungan bagi RM10. Untuk semua pakej, celcom RM11 dan kebawah peratusan bukan sperti yg dicatat. tapi celcom RM12 keatas adalah seperti peratusan yang dicatat. Maaf atas kesalahfahaman. Syarikat terpakse ubah peratus RM11 kebawah kpade yg lebih rendah disebabkan celcom naikkan harga topup. Ini disebabkan cukai 6% tak jadi dicaj pd customer. So, syarikat tpakse turunkan peratusan keuntunan. Jelas ye di sini..

     
  81. Anonymous Says:
  82. camne nk upgred broo....

     
  83. Anonymous Says:
  84. saya ada beberapa soalan..

    1. apa jaminan utk jd agent ni?
    2. berapa keuntungan klu jual topup bw RM11 dan kebwh?
    3. sekiranya saya sudah menjadi ahli, bolekah saya mulakan modal dgn harga RM50?
    4. adakah modal yg di beli mempunyai tarikh luput@ target utk di capai?

     
  85. 1. Tiada apa2 jaminan sebab ini hanya dibuka pada siapa yang ingin menjual topup dan mendapat pendapatan sampingan.
    2. Sebenarnya pihak celcom telah menaikkan harga bagi RM5 dan RM10. Jadi pihak syarikat terpaksa naikkan harga untuk agent. Jadi peratusannya adalah kurg sedikit dari peratusan yang tertera di atas.
    3. Setelah anda berdaftar. Anda boleh menambah modal minimum RM10 dan ke atas.
    4. Modal dalam akaun topup tiada tarikh luput dan tiada target utk dicapai. Ianya terserah pada anda sendiri menguruskannya.

     
  86. Kalau nak upgrade sila ke bahagian Upgrade Pakej.

     
  87. Anonymous Says:
  88. saya xfaham..klu nk jual tpup without terlibat dgn downline2 nie cmner ye

     
  89. sebenar mencari downline ni atas pada diri sendiri. Kalau nak cari income lebih boleh cari downline, kalau taknak, tak pe.. takde paksaan. Jadi boleh pilih pakej mana yang nak yg tersenarai di atas.

     
  90. selamat malam . sa mau bertanya . kalau sekirannya sa mendaftar hari ini tapi lain hari baru saya bank in duit boleh tak ? dan lagi satu itu yuran berlainan tak dengan duit yg kami bank in sebagai modal kami ?? ataupun sama saaja ?

     
  91. Selamat Malam..

    Perlu ikut langkah di bahagian Pendaftaran. Bank in dahulu baru akan didaftarkan.

    Yuran adalah bayaran yang dikenakan untuk menjadi agent. Ianya hanya sekali seumur hidup kecuali agent mahu upgrade pakej.

    Tambah Modal adalah modal yang kita gunakan selepas kita daftar. Modal ini yang kita gunakan untuk menjual topup.

    Tq.. ^_^

     
  92. salam saya nak tanya,klu saya dah daftar jd ejen topup kompeni lain,ble tak saya daftar jd agen topup dgn kompeni ni menggunakan no tpn yg sama sy daftarkan kat kompeni topup sebelum ni?

     
  93. Wssalam.. kalau syarikat tu selain dari AAMobile atau ZM Easy Mobile, maka boleh nak daftar di syarikat ni. ^_^

     
  94. Story Liner Says:
  95. sekarang valid lagi ke benda ni?

     
  96. Ya masih valid.

     
  97. can i join together??

     
  98. yup, can..

     
  99. Anonymous Says:
  100. Nk join..boleh lagi tak?

     
  101. boleh, :-)

    baca ni ye..

    Apa yang anda perlu lakukan?

    1. Anda pilih Pakej di bahagian PILIHAN PAKEJ.
    - Ada 9 pakej semua, Bermula dengan yuran serendah RM5 sehingga RM100. Kenapa ada banyak pakej? Pakej disediakan berbeza2 kerana setiap pakej keuntungan yang diperolehi adalah berbeza. Semakin tinggi yuran semakin tinggi peratus keuntungan.

    2. Apabila anda dah pilih pakej mana yang anda nak daftar. Anda boleh mula ikut langkah pendaftaran di bahagian PENDAFTARAN
    - Langkah 1, Bank in Yuran.
    - Langkah 2, Hantar format sms.
    - Langkah 3, Anda tunggu pengesahan pendaftaran.

    3. Penambahan Modal. Sebelum anda mula menjual topup anda perlu menambah modal dalam akaun topup yang anda baru daftar tadi. Jika tiada modal dalam akaun topup anda tak boleh buat apa2 transaksi topup.Cara nak tambah modal lihat di bahagian TAMBAH MODAL.

    4. Jika modal anda sudah masuk, anda sudah boleh mula menjual topup. Cara atau format untuk jual topup boleh lihat di bahagian FORMAT SMS.

    5. Sila baca di bahagian Agent Baru untuk keterangan bagi agent yang baru mendaftar.

    Ada apa2 kemusykilan boleh SMS saya 013-9935433 (Fakhri)

     
  102. Anonymous Says:
  103. salam..kalu daftar jadi manager,bole tak saya menaja rakan lain sebagai manager? & napa tak ble ye..

     
  104. Wssalam.. tak boleh menaja sama level.. Sbb itu mmg konsep dia. Dan sekiranya boleh, kamu tak akan dapat keuntungan komisen downline langsung.. sebab peratusan keuntungan sama.

     
  105. Anonymous Says:
  106. Salam..kalu saya daftar sebagai manager,boleh tak saya menaja rakan lain sebagai manager..tq

     
  107. Wssalam.. tak boleh menaja sama level.. Hanya boleh menaja level bawah sahaja..

     
  108. sare Says:
  109. assalamualaikum fakri saye berminat untuk menjadi egent topup tapi saye x faham dengan harga yuran tu ..

     
  110. wssalam.. tak faham dgn yuran? tak faham yg mane?

     
  111. Anonymous Says:
  112. Salam..nak tanya,betul ke tak..
    kalau kita nak topup utk customer,kita perlu msj server..kalau kita guna celcom & nak topup utk digi or maxis,kita msj server digi or maxis tu ke?

     
  113. Wssalam..
    ya, kena berurusan dgn server.
    Kalau berdaftar mgunakan no celcom. Hantar pada server celcom biarpun untuk topup digi or maxis. Ianya untuk menjimatkan kos sms no anda.

     
  114. Anonymous Says:
  115. downline tue kita kna cri sndiri kn?

     
  116. ye.. :-)

     
  117. Anonymous Says:
  118. nak tye kalo yuran yg rm60 tu.. tu just yuran je ea.. x termasuk modal topp ea..,,

     
  119. Pakej MASTER ke? Yuran RM60 dan dapat Modal Permulaan RM10.

     
  120. Anonymous Says:
  121. Salam yuran kena bayar tu setahun sekali ke

     
  122. Wssalam.. sekali bayar sahaja.. Seumur hidup..

     
  123. Anonymous Says:
  124. nak tanyew, klo diskaun komisen (%) utk agen tuh utk pndftrn rm10, nk biar diskaun komisen yg asal boleh x..!!
    sebab sikit sgt la..!!
    pastu kenapa ada yg peratus nye 0%... cth nye, digi rm 5 iaitu 0%..!! kira xde untung xde rugi la..!!

     
  125. Nak biar diskaun asal? apa maksudnye tu? diskaun memang telah ditetapkan oleh company mengikut pakej. Kalau nak komisen banyak sikit, daftar utk pakej Manager. Banyak komisen dia dari pakej Third Retail.
    Peratus 0%??? mana peratus 0% tu..? sy tak jumpe pun.. semua ada peratus2 dia.. paling sikit pun digi pakej third retail 1.5%.. tetap ada peratus.. takde yg 0%..

     
  126. Nur Ayuni Says:
  127. boleh terang kan pakej yuran rm 10 dengan rm 60 ?

     
  128. Beza setiap pakej adalah harga dan percen keuntungan..

     
  129. Anis Willz Says:
  130. Salam fakhri harga terbaru bagi pakej 6 rm45 ke?? Atau harga asal yang ratus tuu?? :)

     
  131. wssalam.. Harga sekarang harga yg warna merah.

     
  132. umar qayyum Says:
  133. Assalam..klo student yang x de acc bank bleh ke nk daftar?

     
  134. wassalam. tak perlu ada akaun bank untuk daftar.

     

Post a Comment

Penafian: Ini bukan laman web rasmi syarikat Server A&A Mobile. Ini adalah web promosi milik General Manager yang berdaftar di bawah syarikat dan diberi kuasa untuk mempromosikan perniagaan ini.Laman ini juga dibangun untuk membantu anda mendaftar sebagai agen topup di bawah syarikat.

    Ahli-Ahli Agent Topup 2U

    01*Fatimah Bt Baharuddin :: A0879

    02*Khatijah Bakri :: A0887

    03*Liliana Suchean :: A0922

    04*Mohd Rizal :: A0923

    05*Muhamad Syafawi :: A0968

    06*Mohd Hafizuddin :: A01056

    07*Nor Syazwani Ahmad :: A01222

    08*Fatin Nabilah Zakariya :: A01229

    09*Amirah :: A01325

    10*Raiyan Adila :: A01624

    11*Siti Norzahratun :: A01746

    12*Ivy James Arik :: A01807

    13*Aisyah Afifah ::A02275

    14*Vincent Philip :: A03910

    15*Meo Redland :: A04712

    16*Nurul Zalika Ruslan :: A05072

    17*Asiah Sallynah :: A05084

    18*Nuratika Jamil :: A06455

    19*Mohd Rasul :: A08405

    20*Azizul Amri :: A08429

    21*Fairuz Zahri :: A08569

    22*Siti Aisyah :: A09954

    23*Ahmad Huzaimi :: A010069

    24*Mahadhir Ibrahim :: A010079

    25*Nurliyana Bt Rozi :: A011738

    26*Faizzamir Bin Razali :: A012004

    27*w shaifullah b w saidi :: A012086

    28*Intan Nur Hafawati :: A012238

    29*Ahmad Saufi Bin Mohd Nawi :: A012587

    30*Muhammad Ahza :: A012897

    31*Muhammad Saifullah :: A013174

    32*Niza :: A013579

    33*Masitah Shafii :: A014165

    34*mohd suhaimi saad :: A014428

    35*Nadiah bt muhaiddin :: A014655

    36*Mohd Fadzli Bin Che Othman :: A014698

    37*Muhammad Akmal Mustapha :: A014794

    38*Nurul Shazwani Bt Azami :: A014858

    39*Budiman bin Sabrie :: A014902

    40*Nurul Ai'zah Binti Musa :: A015019

    41*Mohamad Syarafuddin Bin Hamid :: A015038

    42*Wan Muhammad Azamuddin :: A015086

    43*sahara bte sawang :: A015258

    44*Said Radhi :: A015290

    45*Nur Izzatul Asyqem Bt Abd Aziz :: A015355

    46*Wan Mohd Fadhli :: A015452

    47*Amirul Asyraf :: A015541

    48*Shahril Erin Ezmir :: A015757

    49*Mohamad Fazli :: A016302

    50*Faridah Bt Hambi :: A016695

    51*Shafika Umeerah :: A016753

    52*Naziha binti zainal :: A016944

    53*Saypul Tusing :: A017029

    54*Zolkepli Bin Muda :: A017380

    55*Mohd Lokman :: A018579

    56*Siti Rohani :: A018729

    57*Wan Ahmad Faisal :: A018934

    58*Isha fyrza :: A019319

    59*Nurul Hawa :: A019367

    60*Khairul Nizam :: A019487

    61*Adnan bin mat ail :: A019521

    62*Nur Amirah :: A019778

    63*Nor Sakinah :: A019954

    64*Nor naspura Halimaton :: A020235

    65*Norsuhaiza :: A020383

    66*Nadzirah Rasol :: A020518

    67*Nazrin Putra :: A020519

    68*Yves Anak Lemat :: A020691

    69*Hasrisaufee :: A020695

    70*Mohd Kamarudin :: A020761

    71*Fui Juan Sim :: A020762

    72*Shahrulnizam :: A020851

    73*Haslinda :: A021196

    74*Josephine :: A023268

    75*Khadijah Mat Yazid :: A023397

    76*Junaidah Bt. Karim :: A023475

    77*Nurul Husna :: A023593

    78*Nurul Atika :: A024005

    79*Norhafizah :: A024068

    80*Nurul Syahira :: A024185

    81*Aina Hazwani :: A024298

    82*Che Farrah :: A024565

    83*Ariffadilah :: A024772

    84*Nur Amirah Syafiqah :: A024788

    85*Syikin bte Shaari :: A024970

    86*Abdul Kahir :: A025536

    87*Mohd Sabri :: A025935

    88*Eddona Majakui :: A026199

    89*Faridah Hanim :: A026247

    90*Jesmani bt Rahim :: A026309

    91*Abdul Wahab :: A026698

    92*Nor Rashidah :: A026861

    93*Aida Izwani :: A027655

    94*Farah Amirah :: A027824

    95*Kelly Lee Ting Ting :: A028130

    96*Nur Aidilhawa :: A028543

    97*Farah :: A028581

    98*Nor Suhada :: A028799

    99*Nurhani :: A029135

    100*Nor Millah :: A029385

    101*Asyrul :: A029706

    102*Mohd Shamsul :: A030195

    103*Siti Rezuana :: A030524

    104*Shahiraa :: A030849

    105*Hajinie :: A030921

    106*Anury :: A030974

    107*Wan Mohamad Hafiy :: A032077

    108*Azrul Fikri :: A032131

    109*Abdul Rasyid :: A033061

    110*Haslisa :: A033071

    111*Siti Murni :: A034041

    112*Norizzati :: A034080

    113*mastura adibbah :: A034960

    114*Khazri :: A034999

    115*Rayze Alim :: A035216

    116*Sharmila :: A035294

    117*Intan Shaifina :: A035399

    118*Anisah :: A035483

    119*Norhidayah :: A035679

    120*Doreen Anak :: A035743

    121*Jevelyn :: A036209

    122*Anira :: A037738

    123*Nurul Irma :: A038019

    124*Nor Hidayah :: A038366

    125*Siti Fatimah :: A038435

    126*Aznor Marlina :: A038579

    127*Siti Nor Hasanah :: A038670

    128*Nuramanina Inani :: A038735

    129*Azlan Shah :: A038928

    130*Mohd Hafizuddin :: A039023

    131*Asmawati :: A039048

    132*Siti Hajar :: A039146

    133*Razita :: A039306

    134*Mohamad Shukur :: A039654

    135*Norhayati :: A11756

    ANDA SETERUSNYA

    MASALAH PENDAFTARAN

    MASALAH PENDAFTARAN

    SENARAI SERVER

    SENARAI SERVER

    CARELINE

    CARELINE

    Semak Stok Dan Harga Agent

    Di

    WEB REPORT -klik bawah-

    Please LIKE Page Agent Topup 2U

    Pengunjung Dari