Welcome tO AgenT TopuP 2U

Kami Menawarkan Plan Tambah Nilai merangkap Agen Tambah Nilai kepada anda, Dapatkan sekarang. Menjadi Agent yang menguntungkan. Kadar komisen yang TINGGI dengan yuran yang RENDAH.


Tambah Modal

Posted by Fakhri Norman Tuesday, June 28, 2011


NOTED :: 

~ TAMBAH MODAL AKAN MENGAMBIL MASA MAKSIMUM 4 JAM DARIPADA MASA ANDA MENGHANTAR SMS UNTUK MENAMBAH MODAL.
~ WAKTU TAMBAH MODAL ADALAH DARI 9 PAGI - 7 PETANG SAHAJA
~ MINIMUM PENAMBAHAN MODAL SERENDAH RM10.


FORMAT SMS TAMBAH MODAL YANG BARU

Format Baru bagi penambahan modal. Ada 3 langkah yg perlu dibuat.

=================
Langkah Pertama:-  =
=================

BANK-IN/TRANSFER SEJUMLAH MODAL KE MANA-MANA AKAUN BERIKUT:



553056010247
BENZ MOBILE 

8006775264 
BENZ MOBILE 

0305-402042-5937 
Adam Hadzriq 



**Anda digalakkan menambah modal dengan angka ganjil jika melakukan pembayaran ke akaun Maybank untuk mengelakkan berlaku kesulitan semasa tambah modal. Sebagai contoh RM53 @ RM155@ RM257 dan sebagainya. Ini kerana memudahkan syarikat mengesan pembayaran daripada anda dan tiada masalah untuk menyemak transaksi anda.


*** Sila gunakan No HP yang didaftarkan sebagai agen topup aaMobile sahaja untuk menghantar SMS tambah modal kepada server. Server hanya akan terima SMS tambah modal dari no yang didaftarkan sebagai agen topup aaMobile sahaja.


Sila lakukan langkah kedua dengan SEGERA!!!

===============
Langkah Kedua:- =
===============


Hantar Format SMS ke server untuk mendapatkan PIN tambah modal.

FORMAT SMS :: PIN.Jumlah modal yg anda hendak tambah.No Pin anda

Sebagai CONTOH anda mahu tambah modal sebanyak RM50, jadi anda perlu taip


hantar ke no SERVER.

** Perasan tak nilai RM50 di atas ditukar kepada 50000. Ok, Diingatkan untuk mendapatkan no pin tambah modal, setiap apa jumlah yang ingin ditambah, anda perlu tambah 3 kosong (0) dibelakang. Contoh kalau tambah RM53 anda perlu letak 53000, kalau 76 akan jadi 76000 dan begitu juga nilai yang lain.

dan kemudian anda akan dapat SMS dari server, lebih kurang seperti ini:-

No pin DEP 50.123 .Sila bankin dlm tempoh 30mnt.slps bankin sms 
Dep 50.123.bank.jumlah,tarikh,masa ke server

*Pin ini(123) akan expired dalam masa 30 minit. 123 tu adalah contoh, anda mungkin dapat pin 234,445,997 dan sebagainya.


Kemudian terus lakukan Langkah Ketiga.

===============
Langkah Ketiga:-  =
===============

SMS kan detail yang anda dapat dari langkah kedua tadi

Dep 50.123.bank.jumlah.tarikh.masa

.: Sebagai contoh server reply pada anda Dep 50.123, jadi anda perlu taip seperti ini:-


dan hantar ke no. SERVER.

kemudian server akan balas :-

Deposit akan diproses dlm masa 4jam,bermula dari pukul 9am-7pm.

Selesai. Tunggu sehingga Modal anda dimasukkan.
Jika lebih 4 jam modal tak masuk, sila call CARELINE.

===========================

NOTA PENTING***
Jika anda Bank in guna mesin di bank, sila simpan SLIP bank in anda.
Jika anda Transfer Online, sila simpan bukti pembayaran anda.
(Ini untuk memudahkan anda sebagai bukti jika ada apa-apa masalah)

*Sekiranya anda lakukan langkah ketiga selepas 30 minit anda terima SMS langkah kedua tadi, sila ulangi semula dari langkah pertama. Ini kerana pin yg anda terima expired dalam masa 30 minit.
**Sekiranya modal tidak masuk, sila berhubung terus dgn Careline, taip Careline dan hntar pada no. server.

CAJ SERVER: - tiada -

Nombor SERVER :: Celcom :: Maxis :: DiGi ::
LIHAT DI SEBELAH KANAN WEB


CATATAN: Hantar SMS mengikut format ke SERVER selepas bank-in, dengan KADAR SEGERA! BERI TEMPOH SEHINGGA 4 JAM SEBAIK SMS DIHANTAR. Hubungi Careline jika ada masalah tambah modal.

18 comments

  1. Anonymous Says:
  2. salam,nak tanya,sekirany kita berdaftar sebagai downline kpg seseorang,bagaimana cara untuk kita menambah modal??adakah kita boleh modal tmbh terus ke server,,atau pun perlu melalui orang yang mendaftarkan kta,,macam mana tu??minta tolong terangkan...

     
  3. wssalam..
    ye.. terus ke server sperti di atas. bank in ke syarikat dan hantar format sms ke server.

    org atas kite dipanggil upline. Upline boleh transfer modal kpd downline. Downline pun boleh transfer modal kpd upline.

     
  4. Anonymous Says:
  5. kalau nk tambah modal tu,kite bank in dulu bleh kan???
    sebab x pasti duit yg kite ade tu mesin tu trime ke x..

     
  6. boleh takde masalah.. sy pun buat camtu sbnarnye.. tapi jgn jarakkan sangat masa mcm awk bank in pagi, ptg bru nak apply pin tambah modal..
    kalau boleh lepas bank in terus buat step 1..

     
  7. dyen Says:
  8. Slm...ok wk kalo nk bank in dlu pastu bru apply nk tmbh modal so kita kena ikut step yg ketiga truslh yer.....hehehe

     
  9. step kedua, apply no pin dulu. dah dpt no pin baru boleh ikut step 3.. ikut je step di atas.
    1. bank in
    2. apply no pin
    3. dh dpt no pin, hntr format tambah modal.
    4. tunggu dlm mase 3 jam..

     
  10. S.A.Y.A.N.G. Says:
  11. Lepas bank in antar sms nk apply no pin...
    Then, server replied " Helpline 099551940 PIN yang Anda masukkan salah U10,DP10,C3,C4,CP5,IT10,HT10,HT15 ada dijual,ctr ym baru topupaamobile"...
    Yg nieyh sy xpham!!!

     
  12. hantar ape pd server?

     
  13. jamalullail Says:
  14. bank bsn ada x? kt kg xde mybnk ngn cimb..huhu..

     
  15. Bsn tiada.

     
  16. MiMiNadam Says:
  17. kalau bank in malam, esoknya baru Hantar Format SMS ke server. kalau tak ada feedback. apa perlu buat ?

     
  18. Untuk Tambah Modal ke?
    Server tak balas langsung ke?
    Atau server balas tunggu 4 jam tapi modal tak masuk jugak?
    Kalau server tak balas langsung.. cuba no server yg lain. Kalau server balas maknanya format tu sampai pada syarikat.
    Kalau server balas tapi modal tak masuk, call careline. Dan siap sedia dengan bukti bayaran cth resit bank in atau print out slip, incase kalau careline mintak.

     
  19. Hi mcm mn nak dptkan pin? Dah ikut step dia ckp "pin salah".

     
  20. Pin tambah modal ke? i buat ok je..
    Pin Salah? kalau pin 1234 tu u pernah tukar, mungkin pin tu yg salah.. isi pin yg betul

     
  21. akmal Says:
  22. bro..kurang faham step tambah modal...kita bankin dahulu baru buat talian sms kan?

     
  23. ya.. ikut sahaja step di atas.

     
  24. Unknown Says:
  25. Boleh x trans dari bsn ke maybank benz mobile utk tambah modal

     
  26. Tak boleh menggunakkan transfer interbank (bank in dari bank lain ke bank lain)

     

Post a Comment

Penafian: Ini bukan laman web rasmi syarikat Server A&A Mobile. Ini adalah web promosi milik General Manager yang berdaftar di bawah syarikat dan diberi kuasa untuk mempromosikan perniagaan ini.Laman ini juga dibangun untuk membantu anda mendaftar sebagai agen topup di bawah syarikat.

    Ahli-Ahli Agent Topup 2U

    01*Fatimah Bt Baharuddin :: A0879

    02*Khatijah Bakri :: A0887

    03*Liliana Suchean :: A0922

    04*Mohd Rizal :: A0923

    05*Muhamad Syafawi :: A0968

    06*Mohd Hafizuddin :: A01056

    07*Nor Syazwani Ahmad :: A01222

    08*Fatin Nabilah Zakariya :: A01229

    09*Amirah :: A01325

    10*Raiyan Adila :: A01624

    11*Siti Norzahratun :: A01746

    12*Ivy James Arik :: A01807

    13*Aisyah Afifah ::A02275

    14*Vincent Philip :: A03910

    15*Meo Redland :: A04712

    16*Nurul Zalika Ruslan :: A05072

    17*Asiah Sallynah :: A05084

    18*Nuratika Jamil :: A06455

    19*Mohd Rasul :: A08405

    20*Azizul Amri :: A08429

    21*Fairuz Zahri :: A08569

    22*Siti Aisyah :: A09954

    23*Ahmad Huzaimi :: A010069

    24*Mahadhir Ibrahim :: A010079

    25*Nurliyana Bt Rozi :: A011738

    26*Faizzamir Bin Razali :: A012004

    27*w shaifullah b w saidi :: A012086

    28*Intan Nur Hafawati :: A012238

    29*Ahmad Saufi Bin Mohd Nawi :: A012587

    30*Muhammad Ahza :: A012897

    31*Muhammad Saifullah :: A013174

    32*Niza :: A013579

    33*Masitah Shafii :: A014165

    34*mohd suhaimi saad :: A014428

    35*Nadiah bt muhaiddin :: A014655

    36*Mohd Fadzli Bin Che Othman :: A014698

    37*Muhammad Akmal Mustapha :: A014794

    38*Nurul Shazwani Bt Azami :: A014858

    39*Budiman bin Sabrie :: A014902

    40*Nurul Ai'zah Binti Musa :: A015019

    41*Mohamad Syarafuddin Bin Hamid :: A015038

    42*Wan Muhammad Azamuddin :: A015086

    43*sahara bte sawang :: A015258

    44*Said Radhi :: A015290

    45*Nur Izzatul Asyqem Bt Abd Aziz :: A015355

    46*Wan Mohd Fadhli :: A015452

    47*Amirul Asyraf :: A015541

    48*Shahril Erin Ezmir :: A015757

    49*Mohamad Fazli :: A016302

    50*Faridah Bt Hambi :: A016695

    51*Shafika Umeerah :: A016753

    52*Naziha binti zainal :: A016944

    53*Saypul Tusing :: A017029

    54*Zolkepli Bin Muda :: A017380

    55*Mohd Lokman :: A018579

    56*Siti Rohani :: A018729

    57*Wan Ahmad Faisal :: A018934

    58*Isha fyrza :: A019319

    59*Nurul Hawa :: A019367

    60*Khairul Nizam :: A019487

    61*Adnan bin mat ail :: A019521

    62*Nur Amirah :: A019778

    63*Nor Sakinah :: A019954

    64*Nor naspura Halimaton :: A020235

    65*Norsuhaiza :: A020383

    66*Nadzirah Rasol :: A020518

    67*Nazrin Putra :: A020519

    68*Yves Anak Lemat :: A020691

    69*Hasrisaufee :: A020695

    70*Mohd Kamarudin :: A020761

    71*Fui Juan Sim :: A020762

    72*Shahrulnizam :: A020851

    73*Haslinda :: A021196

    74*Josephine :: A023268

    75*Khadijah Mat Yazid :: A023397

    76*Junaidah Bt. Karim :: A023475

    77*Nurul Husna :: A023593

    78*Nurul Atika :: A024005

    79*Norhafizah :: A024068

    80*Nurul Syahira :: A024185

    81*Aina Hazwani :: A024298

    82*Che Farrah :: A024565

    83*Ariffadilah :: A024772

    84*Nur Amirah Syafiqah :: A024788

    85*Syikin bte Shaari :: A024970

    86*Abdul Kahir :: A025536

    87*Mohd Sabri :: A025935

    88*Eddona Majakui :: A026199

    89*Faridah Hanim :: A026247

    90*Jesmani bt Rahim :: A026309

    91*Abdul Wahab :: A026698

    92*Nor Rashidah :: A026861

    93*Aida Izwani :: A027655

    94*Farah Amirah :: A027824

    95*Kelly Lee Ting Ting :: A028130

    96*Nur Aidilhawa :: A028543

    97*Farah :: A028581

    98*Nor Suhada :: A028799

    99*Nurhani :: A029135

    100*Nor Millah :: A029385

    101*Asyrul :: A029706

    102*Mohd Shamsul :: A030195

    103*Siti Rezuana :: A030524

    104*Shahiraa :: A030849

    105*Hajinie :: A030921

    106*Anury :: A030974

    107*Wan Mohamad Hafiy :: A032077

    108*Azrul Fikri :: A032131

    109*Abdul Rasyid :: A033061

    110*Haslisa :: A033071

    111*Siti Murni :: A034041

    112*Norizzati :: A034080

    113*mastura adibbah :: A034960

    114*Khazri :: A034999

    115*Rayze Alim :: A035216

    116*Sharmila :: A035294

    117*Intan Shaifina :: A035399

    118*Anisah :: A035483

    119*Norhidayah :: A035679

    120*Doreen Anak :: A035743

    121*Jevelyn :: A036209

    122*Anira :: A037738

    123*Nurul Irma :: A038019

    124*Nor Hidayah :: A038366

    125*Siti Fatimah :: A038435

    126*Aznor Marlina :: A038579

    127*Siti Nor Hasanah :: A038670

    128*Nuramanina Inani :: A038735

    129*Azlan Shah :: A038928

    130*Mohd Hafizuddin :: A039023

    131*Asmawati :: A039048

    132*Siti Hajar :: A039146

    133*Razita :: A039306

    134*Mohamad Shukur :: A039654

    135*Norhayati :: A11756

    ANDA SETERUSNYA

    MASALAH PENDAFTARAN

    MASALAH PENDAFTARAN

    SENARAI SERVER

    SENARAI SERVER

    CARELINE

    CARELINE

    Semak Stok Dan Harga Agent

    Di

    WEB REPORT -klik bawah-

    Please LIKE Page Agent Topup 2U

    Pengunjung Dari